
Gourmet??
Et godt spørgsmål fra en god ven.
Jeg har altid tænkt på ordet gourmet som et lidt loddent prædikat, nogle restauratører bruger om deres egen mad for at fremhæve kvalitete ...
Jeg har altid tænkt på ordet gourmet som et lidt loddent prædikat, nogle restauratører bruger om deres egen mad for at fremhæve kvalitete ...
Tanken om Fællesbordet opstod under den første nationale nedlukning i Danmark. Vi oplevede, hvor meget vi savnede det sociale samvær, som vi har med vores gæster. Et socialt samvær, som er ufo ...
Hillerød den 18. juli 2021
”Ingen adgang for uvedkommende”
Emaljeskiltet med denne tekst sad på dobbeltdøren i posthusets østre gavl. Der hvor restauranten har ...
På Det Gamle Posthus i Brædstrup eeeelsker vi fisk og det gør vores gæster heldigvis også. Vi vil dog godt indrømme, at vi var noget spændte, da vi første gang satte fisk på til hovedrette ...
Når man er kreativ og glad for at lave ting med sine hænder, bruger man vil næsten alle vågne timer på at suge inspiration til sig. For mit vedkommende er min største inspiration naturen omkr ...
På vores a la carte kort gældende fra starten af oktober 2020, finder du en ny dessert, som vi har valgt at kalde efterårs panna cotta. Det er som navnet antyder en panna cotta, der er tilføjet ...
Nu er det sommer i Danmark og det kalder på de lette og ofte kolde retter. Her kunne et godt bud være vitello tonnato, som er en klassiker fra Piemonte. Her på Det Gamle Posthus serverer vi den ...