Det Gamle Posthus

Fællesbordet

Fællesbordet

Fællesbordet. Tanken om Fællesbordet opstod under den første nationale nedlukning i Danmark. Vi oplevede, hvor meget vi savnede det sociale samvær, som vi har med vores gæster. Et socialt samvær, som er uforpligtende og samtidigt rigtig berigen

Læs mere

Hillerød den 18. juli 2021 ”Ingen adgang for uvedkommende” Emaljeskiltet med denne tekst sad på dobbeltdøren i posthusets østre gavl. Der hvor restauranten har sin indgang i dag. Indtil tilbygning og ombygning i 1977 blev denne dør brugt af

Læs mere

Hellefisk

På Det Gamle Posthus i Brædstrup eeeelsker vi fisk og det gør vores gæster heldigvis også. Vi vil dog godt indrømme, at vi var noget spændte,

Læs mere

Julepyntning på Det Gamle Posthus.

Når man er kreativ og glad for at lave ting med sine hænder, bruger man vil næsten alle vågne timer på at suge inspiration til sig. For mit vedkommende er min største inspiration naturen omkring os, men jeg bruger også en del af de moderne med

Læs mere

Panna Cotta

På vores a la carte kort gældende fra starten af oktober 2020, finder du en ny dessert, som vi har valgt at kalde efterårs panna cotta. Det er som navnet antyder en panna cotta, der er tilføjet lidt af efterårets gode sager. Vi har valgt kanel o

Læs mere

Vitello Tonnato

Nu er det sommer i Danmark og det kalder på de lette og ofte kolde retter. Her kunne et godt bud være vitello tonnato, som er en klassiker fra Piemonte....

Læs mere

Crème Brûlée

Direkte oversat fra fransk betyder crème brûlée brændt creme. Der er tale om en creme lavet af fløde, sukker og æggeblommer. Hertil tilsættes den ønskede smag. Det kan være vanilje, lakrids eller noget helt tredje. I Spanien tilsmages der of

Læs mere

Spoleben – En gammel kending i nye klæ’r

Mellemretten på den nye anbefaler menu er braiseret spoleben med blomkål og persille, men hvad er det nu spolebenet er?

Læs mere

Kalvebrisler

Kalvebrisler – En næsten hemmelig delikatesse. Oprindelse De stammer fra unge pattedyr – det er den såkaldte thymuskirtel, som er en kirtel, der skrumper ind og forsvinder helt, når dyret bliver voksent. Selv i dag går der mange rygte

Læs mere

Pommes Fondant

"Pommes Fondant" som direkte oversat fra fransk betyder noget i stil med "Kageovertræk med æblesmg". Men kan det nu også passe. Læs mere her!!

Læs mere
Reserver Bord