Det Gamle Posthus

Mad ud af Huset 3 Retters Menuer

3 Retters Menuer

Skinke – Hellefisk – Trifli

Skinke – Hellefisk – Trifli

Tørret skinke fra Skovgaard

med friskost & løgsylt.

Urtebagt Hellefisk

med urtekartofler & hummersauce.

Sæsonens Trifli 

med vaniljecreme & makron.


Minimum 10 personer
349,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen
Skinke – Kylling – Trifli

Skinke – Kylling – Trifli

Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik

med friskost & løgsylt.

Kyllingebryst fra Hopballe Mølle

med rissollées & cremet kyllingesauce.

Sæsonens Trifli 

med vaniljecreme & makron.


Minimum 10 personer
349,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen
Hummersuppe - Oksefilet - Gateau Marcel

Hummersuppe - Oksefilet - Gateau Marcel

Hummersuppe

med kammusling.

Oksefilet fra Skovgaard

med Rissollées & rødvinssauce.

Gateau Marcel

med solbærsylt.

Minimum 4 personer
399,-
Bestil minimum 4 dage i forvejen
Laks – Kalvemørbrad – Indbagt Is

Laks – Kalvemørbrad – Indbagt Is

Koldrøget Laks fra Fiskerøgeriet Katrinedal

med friskostcreme & små salater.

Dansk Kalvemørbrad 

med pebersauce & pommes Anna.

Indbagt is

med jordbærsorbet.

Minimum 10 personer
449,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen
Reserver Bord