Det Gamle Posthus
Mad ud af Huset 3 Retters Menuer

3 Retters Menuer

Skinke – Hellefisk – Trifli
Tørret skinke fra Skovgaard
med friskost & løgsylt.
Urtebagt Hellefisk
med urtekartofler & hummersauce.
Sæsonens Trifli
med vaniljecreme & makron.
Minimum 10 personer
349,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen

Skinke – Kylling – Trifli
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik
med friskost & løgsylt.
Kyllingebryst fra Hopballe Mølle
med rissollées & cremet kyllingesauce.
Sæsonens Trifli
med vaniljecreme & makron.
Minimum 10 personer
349,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen

Hummersuppe - Oksefilet - Gateau Marcel
Hummersuppe
med kammusling.
Oksefilet fra Skovgaard
med Rissollées & rødvinssauce.
Gateau Marcel
med solbærsylt.
Minimum 4 personer
399,-
Bestil minimum 4 dage i forvejen

Laks – Kalvemørbrad – Indbagt Is
Koldrøget Laks fra Fiskerøgeriet Katrinedal
med friskostcreme & små salater.
Dansk Kalvemørbrad
med pebersauce & pommes Anna.
Indbagt is
med jordbærsorbet.