Det Gamle Posthus
3 Retters Menuer

Skinke – Kylling – Trifli
De kolde retter kommer anrettet på fade og i skåle.
- De kan alternativt anrettes på tallerkner for en merpris på 5,- per tallerken.
De varme ting leveres i termokasser og er så klar til servering som det kan lade sig gøre.
Minimum 10 personer
349,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen

Menu
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik
med friskost, løgsylt & sprøde rugchips.
Kyllingebryst fra Hopballe Mølle
med cremet kyllingesauce, pommes Rissollées, bagte grøntsager, samt en grøn salat med syltet tomat, græskarkerner & rødløg.
Sæsonens Trifli
Sæsonens bær eller frugter med vaniljecreme & makron.
Brød & Smør
Surdejsboller bagt med mel fra Uldum Mølle & smør.
Se også

Skinke – Hellefisk – Trifli
Pris 349,-

Hummersuppe - Oksefilet - Gateau Marcel
Pris 399,-

Laks – Kalvemørbrad – Indbagt Is
Pris 449,-