Det Gamle Posthus

Gudenå Buffeten

Tilbage

Gudenå Buffeten

En buffet med et lidt større udvalg af lækre retter.

Carpaccio – Vol au Vent – Rejecocktail – Varmrøget Laks

Svinemørbrad – Stegt Kyllingebryst – Kalveculotte

Cheesecake – Brownie – Lille Dansk Ostebræt


Minimum 10 personer.
Pris: 289,-
Bestil minimum 7 dage i forvejen

Menu

Carpaccio
Carpaccio af okse med trøffelmayo, ristede græskarkerner, rucola & koldpresset rapsolie.
Vol au Vent
Vol au Vent med høns i asparges.
“Rejecocktail”
Rejecocktail anrettet på fad med rejer, asparges, dressing, tomat, salat & rogn.
Varmrøget Laks
Varmrøget Laks med syltede rødløg, krydderurtecreme & små salater.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Svinemørbrad Saltimbocca
Svinemørbrad i tørret skinke med krydderurter. Serveret med lys pebersauce, urtestegte kartofler, sauté af svampe, hvidløg & tomat, samt en cremet blomkålssalat med æbler, mandler, radise & persille.
Stegt Kyllingebryst
Kyllingebryst med Pommes Rösti, purløgs suprêmesauce, bagte gulerødder, samt en hvedekernesalat med pesto, syltede rødløg, ristede græskarkerner & fennikel crudité.
Kalveculotte
Rosastegt kalveculotte med rødvinssauce, Pommes Fondant, krydderurtebagte jordskokker, samt en tomatsalat med agurk, rødløg & feta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Cheesecake
med citrontopping & chokolade.
Brownie
Chokoladebrownie pyntet med hvid chokolademousse & brombær.
Lille Dansk Ostebræt
Ostebræt med Vesterhavsost, Røde Kristian & Blå Kornblomst. Hertil sødt, sylt & knækbrød.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Brød & Smør
Hjemmebagte surdejsboller & smør


Reserver Bord