Det Gamle Posthus

Aftenmenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 10. august til og med 25. september.

Forretter

Cæsarsalat
Romainesalat med cæsardressing, parmesan & brødcroutons.
99,-

Rejecocktail
Klassisk rejecocktail anrettet på tallerken.
119,-

Skovgaard Skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik, med løgsylt, rugchips & friskost.
119,-


Hovedretter

Risotto (vegetarisk)
Risotto med dampet sommergrønt & syltede tomater.
199,-
med kyllingebryst fra Hopballe Mølle.
239,-

Pandestegt Rødspætte
Hel pandestegt rødspætte med dampet sommergrønt & muslingesauce.
239,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med sommergrønt & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Krydderurtesmør.
299,-


Desserter

Mazarin
Blød mazarin, fudge, kaffecreme, kandiseret peanuts & råsyltede solbær.
79,-

Bagt Brie
Bagt brie med Søkildehonning, hasselnødder & timian.
85,-

Gateau Marcel
Den klassiske chokoladekage med jordbærsorbet & krystalliseret hvid chokolade.
79,-

Reserver Bord