Det Gamle Posthus

Aftenmenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 4. juli til og med 7. august.

Forretter

Cæsarsalat
Romainesalat med cæsardressing, parmesan & brødcroutons.
99,-

Koldrøget Laks
Koldrøgetlaks fra Fiskerøgeriet Katrinedal med urtemayo, hvedechips & purløg
119,-

Skovgaard skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik med løgsylt, friskost & rugchips.
119,-


Hovedretter

Risotto (vegetarisk)
Risotto med friteret squash, dampet sommergrønt & syltede tomater..
199,-
med kyllingebryst fra Hopballe Mølle.
239,-

Pandestegt Rødspætte
Hel pandestegt rødspætte med dampet sommergrønt, muslingesauce & nye kartofler ude fra Marianne.
239,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med sommergrønt & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Krydderurtesmør.
299,-


Desserter

Crème Brûlée
med sommerbær & sorbet.
79,-

Bagt brie
Bagt brie med Søkildehonnig, hasselnødder & timian.
85,-

Gateau Marcel
Den klassiske chokoladekage med jorbærsorbet & krystalliseret hvid chokolade.
79,-

Reserver Bord