Det Gamle Posthus

Aftenmenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 6. maj til og med 29. maj.
Se Drikkevarer

Forretter

Asparges
Smørdampede grønne & hvide asparges med sauce hollandaise & rejer.
99,-

Carpaccio
Carpaccio af okse med ristede græskarkerner, syltede rødløg & trøffelmayo.
99,-

Citronrimmet Laks
Citronrimmet laks med variation af agurk, dild & ørredrogn.
119,-


Hovedretter

Cremede Hvedekerner (vegetarisk)
Cremede hvedekerner fra Uldum Mølle med Havgus fra Arla Unika, Kirks gedefriskost, dampet forårsgrønt & ærter.
199,-
med kyllingebryst fra Hopballe Mølle.
239,-

Dagens Fisk
Dagens urtebagte fisk med muslingesauce, asparges, forårsgrønt & Pommes Fondant.
239,-

Steak
Steak af filet fra Dansk Kødkvæg med smørdampet grønt  & bagt tomat.
Serveret med grove fritter & bearnaise sauce.
eller
Krydderurtesmør.
299,-


Desserter

Is På Stribe
Tre slags is & sorbet med tilbehør.
79,-

Knas & Bakkelandets Rom
Knas fra Them mejeri med gelé af Bakkelandets Rom & sukkerristet rugbrød.
85,-

Gateau Marcel
Den klassiske chokoladekage med solbærsorbet & krystalliseret hvid chokolade.
79,-

Reserver Bord