Det Gamle Posthus

Aftenmenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 10. november til og med 18. december.

Forretter

Hønsesalat
Cremet hønsesalat med svampe & ananas.
119,-

Rejecocktail
Klassisk rejecocktail anrettet på tallerken.
129,-

Skovgaard Skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik, med løgsylt, rugchips & friskost.
129,-


Hovedretter

Rosastegt Andebryst
Rosastegt andebryst på rødkål, med pommes anglaise, dampede rosenkål & sauce Bigarade.
249,-

Dagens fisk
Dagens fisk med pommes duchesse, fiskesauce & bagte rødder.
249,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med bagte rødder & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Kryddersmør.
299,-


Desserter

Ris a la Mande
Serveret med Tommys populære kirsebærsauce.
85,-

Is på stribe
Tre slags is & sorbet med tilbehør.
85,-

Chokoladekage
Lun chokoladekage med flydende midte, marinerede bær & vaniljeis.
85,-

Reserver Bord