Det Gamle Posthus

Aftenmenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 28. september til og med 9. november.

Forretter

Krydret Græskarsuppe
med ristede græskarkerner, urteolie & fiskesoufflé.
119,-

Rejecocktail
Klassisk rejecocktail anrettet på tallerken.
129,-

Skovgaard skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik med løgsylt, friskost & rugchips.
129,-


Hovedretter

Risotto (vegetarisk)
Med bagte grøntsager, ristet græskar & syltede tomater.
209,-
med kyllingebryst fra Hopballe Mølle.
249,-

Ovnbagt Laks
Ovnbagt laks med pommes fondant, brunet smør med kapers, blomkålspuré & bagte efterårsrødder.
249,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med bagte efterårsrødder & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Kryddersmør.
299,-


Desserter

Blommetrifli
Trifli lavet af syltede blommer fra Knuds have, vaniljecreme & sprød makron.
85,-

Blå Kornblomst
Blå Kornblomst fra Thise mejeri med syltet pære & sukkeristet rugbrød.
99,-

Chokoladekage
Lun chokoladekage med flydende midte, marinerede bær & vaniljeis.
85,-

Reserver Bord