Det Gamle Posthus

Anbefalermenu

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 2. december til og med 18. december.

Kartoffelporresuppe
Med bryst af kylling fra Hopballe Mølle & sprød pancetta.
105,-

Koldrøget laks
Koldrøget laks fra Katrinedal med friskost, små salater & hvedechips.
105,-

Kalveculotte
Rosastegt kalveculotte med rodfrugterösti, timian sauce & honningglaseret skorzonerrod.
239,-

Ostetallerken
Stort udvalg af danske oste, serveret med sødt & knækbrød.
99,-

Juletrifli
Honningkage, vaniljecreme & brændte mandler.
85,-

 


Pris ved valg fra “Posthuset Anbefaler” herover
3 retter: 395,- | 4 retter: 469,- | 5 retter: 539,-
Vinmenu: 3 gl. 199,- | 4 gl. 259,- | 5 gl. 299,-

Reserver Bord