Det Gamle Posthus

Julefrokost Anretning

Serveres mellem 11.30 & 14.30.

Gældende fra den 10. november til og med den 18. december

Serveres ad flere omgange og kun til hele bordet

Æblestegte sild med løg.

Varmrøget laks med sylt, knas & grønt.

Vi anbefaler Porse Guld fra Thisted Bryghus 40,-

Silden bør svømme i ”Skaldyr Snaps” fra Brænderiet Limfjorden 30,-

Rosastegt andebryst på rødkålssalat med appelsiner & valnødder.

Vi foreslår Flaskepost fra Grauballe Bryghus 75,-

Friteret Brie med solbærsylt.

Passer godt med vores egen solbærrom af lokale bær 4 cl. 65,-

Juletrifli.

Går hånd i hånd med kaffe ad libitum fra Nørre Snede Kafferisteri 39,-

Brød & smør

265,-

Reserver Bord