Det Gamle Posthus

Menukort

Serveres mellem 11.30 & 14.30.

Gældende fra 10. november til og med 18. december.

Stjerneskud
En pandestegt og en hvidvinsdampet rødspættefilet
med koldrøget laks fra Fiskerøgeriet Katrinedal, rejer & ørredrogn.
Serveret på smørristet toast.
179,-

 

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbtik, serveret med kryddersmør,
grøn salat, grove fritter & dyppelse.
225,-

 

Dagens Suppe
med fyld og brød.
119,-

 

Juleburger
Burger med sprød ribbensteg, cornichoner, rødkål & mayo.
Serveret med fritter & grov remo.
165,-

 

Charcuteribræt
Udvalg af pølser Skovgaard, tørret dansk skinke & ost.
Serveret med hjemmesylt, dyppelse & brød.
149,-

 

Cæsarsalat
Romainesalat med cæsardressing, parmesan & brødcroutons.
119,-
Med kyllingebryst fra Hopballe Mølle
199,-

Serveres mellem 11.30 & 16.30.

Gældende til og med 18. december.

Chokoladekage
Lun chokoladekage med flydende midte, marinerede bær & vaniljeis.
85,-

 

Dagens Søde Ting
Med tilbehør.
69,-

 

Udvalg Af Danske Oste
4 danske oste med hjemmesylt & knækbrød.
85,-

 

Friteret Brie
Paneret friteret brie.
Serveret med solbærsylt & ristet toast.
85,-

 

Petit Four
To stykker hjemmelavet petit four.
49,-

 

Sort Kaffe
Filterkaffe ad libitum.
39,-

 

The
Vælg mellem vores udvalg af spændende the.
39,-

 

Espresso
Altid en dobbelt.
30,-

 

Special Kaffe
Espressobaseret kaffe.
39,-

 

Varm Chokolade
Med Flødeskum.
39,-

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 18. november til og med 1. december.

Jordskoksuppe
Cremet suppe af jordskok med ristet kammusling & grøn urteolie.
105,-

Carpaccio
Carpaccio af okse med trøffelmayo, syltede rødløg & revet parmesan.
105,-

Bagt Laks
Serveret med pommes duchesse, brunet smør & sauterede rødder.
239,-

Ostetallerken
Stort udvalg af danske oste, serveret med sødt & knækbrød.
99,-

Nøddekurv
Med brændt hvid chokolade, syltede brombær & brombærsorbet.
85,-

 


Pris ved valg fra “Posthuset Anbefaler” herover
3 retter: 395,- | 4 retter: 469,- | 5 retter: 539,-
Vinmenu: 3 gl. 199,- | 4 gl. 259,- | 5 gl. 299,-

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 10. november til og med 18. december.

Forretter

Hønsesalat
Cremet hønsesalat med svampe & ananas.
119,-

Rejecocktail
Klassisk rejecocktail anrettet på tallerken.
129,-

Skovgaard Skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik, med løgsylt, rugchips & friskost.
129,-


Hovedretter

Rosastegt Andebryst
Rosastegt andebryst på rødkål, med pommes anglaise, dampede rosenkål & sauce Bigarade.
249,-

Dagens fisk
Dagens fisk med pommes duchesse, fiskesauce & bagte rødder.
249,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med bagte rødder & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Kryddersmør.
299,-


Desserter

Ris a la Mande
Serveret med Tommys populære kirsebærsauce.
85,-

Is på stribe
Tre slags is & sorbet med tilbehør.
85,-

Chokoladekage
Lun chokoladekage med flydende midte, marinerede bær & vaniljeis.
85,-

Serveres hele dagen.
(dog ikke mellem 16.30 & 17.30).

Serveres kun til børn under 14 år.

Børneburger
Hakkebøf, ketchup, salat, tomat & agurk.
99,-
Fiskefilet
Fiskefilet med fritter, remo & citron
99,-
Pasta & Kødsauce
serveret med revet ost.
99,-
Mad I Børnehøjde
Alle retter i aftenmenukortet kan laves i en børnevenlig udgave, til halvdelen af den almindelige pris.
Maden vil blive anrettet adskilt og dele kan på opfordring undlades.

Reserver Bord