Det Gamle Posthus

Menukort

Serveres mellem 11.30 & 14.30.

Gældende fra 3. august til og med 25. september.

Stjerneskud
En pandestegt og en hvidvinsdampet rødspættefilet
med koldrøget laks fra Fiskerøgeriet Katrinedal, rejer & ørredrogn.
Serveret på smørristet toast.
179,-

 

Frokost Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbtik, serveret med krydderurtesmør,
grøn salat, grove fritter & dyppelse.
225,-

 

Croque Madame
Med gratineret brød, ost, skinke, sennep, spejlæg & syrlig salat.
119,-

 

Postburger
Burger med hakkebøf, cheddar, bløde løg, bacon & salat.
Serveret med fritter & ailoi.
165,-

 

Charcuteribræt
Udvalg af pølser Skovgaard, tørret dansk skinke & ost.
Serveret med hjemmesylt, dyppelse & brød.
139,-

 

Cæsar Salat
Romainesalat med cæsardressing, parmesan & brødcroutons.
119,-
Med kyllingebryst fra Hopballe Mølle
199,-

Serveres mellem 11.30 & 16.30.

Gældende fra 1. juli til og med 25. september.

Gateau Marcel
Den klassiske chokoladekage med jordbærsorbet & krystaliseret hvid chokolade.
79,-

 

Dagens Søde Ting
Med tilbehør.
59,-

 

Udvalg Af Danske Oste
4 danske oste med hjemmesylt & knækbrød.
85,-

 

Friteret Brie
Paneret friteret brie.
Serveret med solbærsylt & ristet toast.
79,-

 

Petit Four
To stykker hjemmelavet petit four.
49,-

 

Salte snacks
Til din drikkevare.
Lille udvalg af pølser, ost & sprøde sager.
65,-

 

Sort Kaffe
Filterkaffe ad libitum.
39,-

 

The
Vælg mellem vores udvalg af spændende the.
39,-

 

Espresso
Altid en dobbelt.
30,-

 

Special Kaffe
Espressobaseret kaffe.
39,-

 

Varm Chokolade
Lavet af Callebaut mørk chokolade
Serveret med flødeskum
39,-

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 23. september til og med 9. oktober.

Jordskoksuppe
Cremet jordskoksuppe med kyllingesoufflé & sprød panchetta.
105,-

Carpaccio
Carpaccio af okse med trøffelmayo, syltede rødløg & revet parmesan.
105,-

Farseret Skærising
Farseret skærising serveret med pommes duchesse, muslingesauce & sensommergrønt.
239,-

Ostetallerken
Stort udvalg af danske oste, serveret med sødt & knækbrød.
99,-

Pære Belle Helene
Syltet pære med vaniljeis, chokoladesauce & pærechips.
85,-

 


Pris ved valg fra “Posthuset Anbefaler” herover
3 retter: 395,- | 4 retter: 469,- | 5 retter: 539,-
Vinmenu: 3 gl. 199,- | 4 gl. 259,- | 5 gl. 299,-

Serveres fra klokken 17.30

Gældende fra 10. august til og med 25. september.

Forretter

Cæsarsalat
Romainesalat med cæsardressing, parmesan & brødcroutons.
99,-

Rejecocktail
Klassisk rejecocktail anrettet på tallerken.
119,-

Skovgaard Skinke
Tørret skinke fra Skovgaard Gaardbutik, med løgsylt, rugchips & friskost.
119,-


Hovedretter

Risotto (vegetarisk)
Risotto med dampet sommergrønt & syltede tomater.
199,-
med kyllingebryst fra Hopballe Mølle.
239,-

Pandestegt Rødspætte
Hel pandestegt rødspætte med dampet sommergrønt & muslingesauce.
239,-

Steak
Steak af oksefilet fra Skovgaard Gaardbutik med sommergrønt & syltede tomater.
Serveret med grove fritter & sauce bearnaise.
eller
Krydderurtesmør.
299,-


Desserter

Mazarin
Blød mazarin, fudge, kaffecreme, kandiseret peanuts & råsyltede solbær.
79,-

Bagt Brie
Bagt brie med Søkildehonning, hasselnødder & timian.
85,-

Gateau Marcel
Den klassiske chokoladekage med jordbærsorbet & krystalliseret hvid chokolade.
79,-

Serveres hele dagen.
(dog ikke mellem 16.30 & 17.30).

Serveres kun til børn under 14 år.

Børneburger
Hakkebøf, ketchup, salat, tomat & agurk.
99,-
Fiskefilet
Fiskefilet med fritter, remo & citron
99,-
Pasta & Kødsauce
serveret med revet ost.
99,-
Mad I Børnehøjde
Alle retter i aftenmenukortet kan laves i en børnevenlig udgave, til halvdelen af den almindelige pris.
Maden vil blive anrettet adskilt og dele kan på opfordring undlades.

Reserver Bord