Det Gamle Posthus

Nytårsmenu fra Det Gamle Posthus

Nytårsmenu fra Det Gamle Posthus

Begrænset kapacitet.

Vi har klargjort en lækker fire retters nytårsmenu, som du selv skal varme og anrette.

Vi er helt sikre på, at alle kan være mesterkok for en aften og imponere gæsterne med en fantastisk restaurantoplevelse i egne rammer.

Menuen er forberedt så der er et absolut minimum af arbejde og efterfølgende oprydning og opvask.

Der vil sammen med maden følge en meget udførlig vejledning til tilberedning af maden. Hertil er der billeder af de anrettede retter og links til anretningsvideoer.

Menuen afhentes på Det Gamle Posthus, Jernbanegade 1, 8740 Brædstrup den 31. december om dagen. Alt leveres i engangsemballage, som ikke skal returneres.

Menuen kræver, at du har adgang til en almindelig ovn og kogeplade. Du skal kunne opbevare en del af menuen på køl inden middagen. Der er ikke behov for frysekapacitet.

Du skal bruge to gryder, to piskeris, en paletkniv, en bageplade, bagepapir, en saucekande og en større kande eller terrin til suppen. Du får desuden brug for en dyb og tre flade tallerkner til hver gæst.

Menu sælges kun ud af huset mod forudbestilling. Vi har begrænset kapacitet, så vi opfordrer til, at du bestiller så tidlig som muligt.

Menuen:

Cremet Jordskoksuppe
Cremet suppe af jordskok med ristet kammusling og grøn urteolie.

Røget dyrekølle
Røget dyrekølle med syltede rødløg, Blå Kornblomstmajo og sprød hvede.

Dansk Kalvemørbrad
Tournedos af kalvemørbrad med pommes Anna, gulerod på tre måder og timiansauce.

Cheesecake
Cheesecake med topping af lakrids og lime. Hertil coulis af havtorn fra Nationalpark Thy.

Pris 399,-

Reserver Bord