Det Gamle Posthus

Om os

Om os billede

Om os

Det Gamle Posthus

På Det Gamle Posthus ønsker vi at skabe en madoplevelse. Vi mener, at mad og servering er en samlet oplevelse og gæsterne vil derfor opleve, at kokkene serverer ligeså meget som Betina og pigerne. Vi har lyst til at bryde de almindelige rammer og gøre nogle ting på en ny måde. Det drejer sig om, at gæsterne hygger sig og nyder et godt måltid.

Vi hører tit, at Brædstrup har manglet en ny restaurant. Så vi må konkludere, at det var godt at vi sprang til, da Helle og Peter Pørtner Voldby efterlyste en lejer til Deres lokaler i Det Gamle Posthus.

Vi glæder os over et stærkt lokalt samarbejde. Både med leverandører og gæster i restauranten.


Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Det Gamle Posthus

Betina, Tommy og Knud
Betina Heimann


Betina er uddannet tjener og har passion for vin, spiritus og mad. Men vigtigst af alt er værtsskabet.

Hun har følgende tanker om livet på Det Gamle Posthus:


“Jeg glæder mig til at præsentere Posthusets gæster for vores vinkort, som indeholder vine fra flere dele af verden. Det er såmænd ikke et stort vinkort, men der vil jævnligt blive udskiftet i sortimentet. Jeg har i samarbejde med vores dygtige vinleverandører valgt nogle af de vine, jeg synes bedst om.Vores udvalg af spiritus er lavet med udgangspunkt i det danske…Og med de danske producenter kan vi nå rigtig langt. Men nok ikke hele vejen, så der vil være ting, vi ikke kan servere, men vi tager gerne en snak om det bedste alternativ.Vores øl er ligesom mange af vores andre varer danske. Og så vil vi helst bruge de små bryggerier. Vi har valgt Thisted Bryghus, Grauballe Bryghus i Silkeborg og som et nyt tiltag byens nye bryghus: Olsens Bryghus.”


Betina er gift med Tommy på tiende år.Tommy Præstegaard Pedersen


Tommy er uddannet kok tilbage i det sidste årtusinde og er alderspræsident på vores lille hold. Han har stærke principper, når det kommer til god mad:


“Jeg elsker at lave mad. God mad. Altså noget, der er til at forstå. Der må såmænd gerne ske noget nyt en gang imellem, men de klassiske retter af jo blevet klassiske af en årsag. Jeg er vild med, at man kan smage, hvad tingene er lavet af! Og tilsat lidt kærlighed til råvarerne, bliver det rigtig lækkert…

Vi forsøger at bruge lokale leverandører, de steder hvor det giver mening. Både på grønt, fisk, kød og mejeriprodukter.”


Vi er faktisk så heldige, at mange af vores gæster i restauranten begaver os med grøntsager af egen avl. Det er da ren luksus, når man ved præcis hvor laurbærbladene har groet:)


Tommy og Knud er fætre. De plejer at sige, at det ikke er derfor de er hinandens bedste venner. Det var bare sådan de mødte hinanden.
Knud Plougmann Rishøj


Knud er uddannet kok og vel nok lidt af en nørd. Når han sætter sig for en opgave, så bliver den løst med stor omhyggelighed:


“Jeg bliver jo nok lidt stædig…Altså hvor svært kan det være at lave sin egen tørrede skinke? Jeg undersøger hvordan man gør og så kaster jeg mig ud i det. En skinke skal tørsaltes i en måned, derefter tørres i ni måneder og så er den klar. Jeg elsker at nørde med tingene til den sidder lige i skabet. Både teknisk og praktisk.”


Knud er gift med Jonna, der er pædagog. Sammen har de Ellen og Iben.

Reserver BordNyhedsbrev