Det Gamle Posthus

Take Away Søndags Brunch

Take Away Søndags Brunch image

Take Away Søndags Brunch

Nyd den velkendte kvalitet fra Det Gamle Posthus i egne rammer.

Til afhentning mellem klokken 16.00 & 20.00.

Menuen ændres hver tredje måned og er altid nem at servere.


Menu vinter 2022

Kold havregrød med sukkerristede mandler.

Æg en cocotte med vintergrønt og revet ost.

Tørret skinke fra Skovgård Gårdbutik med løgkompot.

Klassisk Cæsarsalat.

Røde Kristian med dehydreret kirsebær.

Blå Kornblomst med nødder i Honning.

Panna Cotta med æble i kanel.

Surdejsbrød med pesto.


Intropris til de første 50 kuverter

199,- pr. person.

Intet minimumsantal.

Skal bestilles senest lørdag klokken 12.00


Tilberedningsvejledning:

Tænd din ovn på 200 grader varmluft.

Drys brødcroutonerne over cæsarsalaten og vend salaten rundt, så dressingen fordeler sig.

Drys de sukkerristede mandler over den kolde havregrød.

Med undtagelse af den hvide skål med vintergrønt og revet ost sættes alle retter direkte på bordet, mens du tilbereder ægget.

Det hele æg slåes ud i den hvide skål og det hele bages i din forvarmede ovn ved cirka 9-14 min. Ægget skal se en smule råt ud på overfladen. Det trækker hurtigt færdigt. Det er brandvarmt og kan sagtens tåle at stå mens I spiser jeres havregrød.

 

Du kan vælge at lune brødet et par minutter, hvis du har lyst.

 

Vi ønsker jer en rigtig hyggelig formiddag med fokus på forkælelse med du dem du holder af i egne uformelle rammer.

Reserver Bord