Nyd den velkendte kvalitet fra Det Gamle Posthus i egne rammer.
Til afhentning lørdag mellem klokken 16.00 & 20.00.
Menuen ændres med sæsonen og er altid nem at servere.
Menu
Yoghurt med "Pære belle Helene"
Æg en cocotte med ristet skinke & svampe.
Rilette af varmrøget laks fra egen ovn til friskbagt croissant.
Vitello Tonnato med salat & kapers.
Gul Krystal fra Them Mejeri med svesker i Brandy fra Brænderiet Limfjorden.
Ask fra Troldhede Mejeri med oliven.
Gateau Marcel med appelsinsyltede brombær.
Surdejsbrød med aioli.
Pris
230,- pr. person.
Intet minimumsantal.
Skal bestilles senest lørdag klokken 12.00
Tilberedningsvejledning:
Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
Med undtagelse af den hvide skål med skinke og svampe og croissanterne, sættes alle retter direkte på bordet, mens du tilbereder ægget & croissanterne.
Det hele æg slåes ud i den hvide skål og det hele bages i din forvarmede ovn ved cirka 9-14 min.
Ægget skal se en smule råt ud på overfladen. Det trækker hurtigt færdigt. Det er brandvarmt og kan sagtens tåle at stå mens I spiser jeres yoghurt.
Croissanterne bages i ovnen på det medfølgende bagepapir i 12-15 min. De skal være gyldne, men ikke brændte.
Du kan vælge at lune brødet et par minutter, hvis du har lyst.
Vi ønsker jer en rigtig hyggelig formiddag med fokus på forkælelse med du dem du holder af i egne uformelle rammer.